top of page
IMG_0005_edited.jpg

JOOST

Project Manager

Met een passie voor eten en drinken begon Joost in 2019 als stagiair bij Guts to Glory. Na zijn eindstage te hebben voldaan voor de hogere hotelschool in Den Haag, groeide hij door als vaste kracht in het bedrijf. Zijn passie ontstond door op jonge leeftijd al te helpen in zijn vaders kookstudio, en samen culinaire reizen te maken door West-Europa.

PHOTO-2020-08-25-17-50-59.jpg

JORANE

Eigenaar

Met ervaring in PR en Marketing in de F&B wereld, is ze vastberaden om de verhalen te vertellen die te maken hebben met eten en drinken, die anders niet worden gedeeld. Met een onstilbare honger voor uitdagingen, nieuwe projecten, inspirerende mensen en - natuurlijk - eten, richt ze zich op het verbinden en ontwikkelen van mensen, concepten en strategieën in de internationale wereld van gastronomie.

PHOTO-2020-08-26-08-53-03.jpg

ALICE

Stagiair

Via een eindstage voor de hogere hotelschool in Den Haag, kwam Alice bij Guts to Glory terecht. Met haar passie voor PR en een voorliefde voor de hospitality, leren Jorane en Joost haar alle kneepjes van het vak. De liefde voor de hospitality industrie begon al van jongs af aan en is over de jaren heen alleen nog maar verder aangewakkerd.

bottom of page